Back to top

Arriba el Trapezi amb espais renovats i adapat a la covid

Reus es vestirà de circ amb 13 companyies. Bona part d'aquestes companyies són estatals, i també en destaca l'aposta per formacions del territori.

Reus manté la paraula i del 23 al 25 d'octubre viurà la 24a edició de la Fira del Circ, el Trapezi. Una edició marcada per la limitació de l'aforament i les mesures de seguretat anticovid. Des de l'Ajuntament destaquen que el Trapezi serà segur sanitàriament. El regidor de Cultura, Daniel Recasens, detalla que "ens movem per garantir la seguretat tant dalt com baix de l'escenari". A la vegada, el director artístic del certamen, Leandro Mendoza, ha explicar que "encara estem treballant per definir l'aforament de cada espectacle i també hem volgut mantenir la gratuïtat d'alguns dels espectacle".

Les entrades es podran adquirir a partir del 10 d'octubre a través de la pàgina web de la fira del circ

Nous espais

Una de les principals novetats és l'ampliació dels espais. Així, per primera vegada s'ubicaran espectacles en zones exteriors com la plaça Arquitecte Antoni Sardà i el pàrquing de Sant Serapi. De fet, l'esperat Cabaret torna a la plaça d'Anton Borrell, al Parc de Sant Jordi.

Entre la programació hi haurà lloc per als espectacles per al públic familiar, així com propostes més minimalistes. Es comptarà amb alguns habituals al festival, com Manolo Alcántara. També s'ha pogut mantenir la coproducció, i es comptarà amb formacions locals com els Filibusters.

Paraules clau:

Notícies relacionades