Back to top

Arriben les vacunes a l'Hospital Sant Joan de Reus

Una infermera de la UCI ha estat la primera a vacunar-se. En un mes es podrien haver vacunat tots els professionals de l'equipament sanitari i també dels espais que es gestionen des del Sant Joan.

Els professionals de l'Hospital Sant Joan de Reus han començat a vacunar-se contra la COVID-19 aquest dimarts a la tarda. De moment ha arribat un primer lot de 300 vacunes que s'administraran en torns diferenciats de tres hores cadascun als diversos treballadors del centre.

La primera a rebre la vacuna ha estat la Judith Morillas, infermera de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Sant Joan. Assegura que té completa esperança en la vacuna i que si se la posa "és per responsabilitat social" perquè defensa que "no només em protegirà a mi, sinó que també protegirà als meus pacients i a la gent del meu entorn". Per tot plegat fa una crida a la ciutadania a que es vacuni. 

Ritme incert

Les vacunes a l'Hospital Sant Joan arriben dues setmanes després que es comencessin a repartir a l'estat espanyol les primeres dosi de la ideada per Pfizer. De fet, s'han administrat aquestes primeres vacunes el mateix dia que s'ha anunciat que arribava a l'estat la de Moderna. 

Segons el responsable del procés de vacunació a l'hospital, el doctor Joan Inglès, es preveu que a partir d'ara arribin més lots i "en un mes podríem tenir vacunats tots els professionals del Sant Joan". 

Ara des de l'Hospital continuen amb la campanya de difusió per donar a conèixer els avantatges de la vacunació, perquè el nombre de personal sanitari disposat a vacunar-se continuï augmentant.

Paraules clau:

Notícies relacionades