Back to top

Art i artesania es reuneixen al Navàs Market

La fira vol donar a conèixer artistes i artesans locals i les seves creacions fetes a mà amb l'objectiu de consolidar l'edeveniment almenys dues vegeades a l'any; per Nadal i per Sant Jordi.

Després de l'èxit que la fira Calaix de Sastre va tenir per Nadal als baixos de la Casa Navàs, ha nascut el Navàs Market. Fins a 22 artesans i artistes de Reus i els voltants s'han unit per impulsar aquesta iniciativa amb la idea de muntar les parades com a mínim dos cops l'any, una per Nadal i una altra per Sant Jordi. L'única premissa és que els articles siguin fets a mà al 100%.

Fina Veciana, una de les paradistes i una de les coordinadores de la fira explica que "és una manera d'apropar els edificis, la gent del poble i els artesans i artistes que ens dediquem a això". Mar Bonet, també paradista i coordinadora de la Navàs Market afegeix que l'artesania "no està valorada i fan falta esdeveniments d'aquest tipus".

parades d'artesania del Navàs Market

Pintura, tèxtil, joieria, passant per ganxet, fotografia o escultura són alguns dels articles que s'han pogut trobar en aquesta primera edició de la fira que ha tingut molt bona acollida per part del púiblic des de primera hora del matí.

artesania d'una parada del Navàs Market

El Navàs Market es podrà visitar del 22 al 24 d'abril de 10 a 14h i de 17h a 21h.


optiques visio

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades