Back to top

Artadi: 'El xantatge que es fa amb els Pressupostos Generals de l'Estat és indecent'

Elsa Artadi, Consellera de la presidència de la Generalitat de Catalunya, visita els estudis de Canal Reus per analitzar la situació política de Catalunya
Elsa Artadi

Elsa Artadi, Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, ha passat per l'entrevista del Notícies Vespre de Canal Reus per analitzar l'actualitat política i social de Catalunya. En aquest sentit, un dels temes de la setmana ha estat la vaga dels metges catalans, així com les manifestacions del sector educatiu i de treballadors del sector públic. Artadi ha lligat aquestes protestes a la crisi econòmica i a la manca d'un millor finançament per Catalunya. 

'Catalunya creix més ràpid en matèria econòmica que l'estat espanyol, però no podem respondre a aquestes demandes perquè tenim un dèficit fiscal que no ens permet fer-ho', ha manifestat la portaveu del govern. 

Artadi també ha parlat de les possibles negociacions dels Pressupostos Generals de l'Estat amb el govern de Pedro Sánchez. En aquest cas, la Consellera s'ha mostrat molt contundent: 'Aquí no s'entra a negociar cap pressupost fins que no hi hagi una sortida política per un conflicte polític'. Artadi ha qualificat la postura de l'estat em aquesta matèria com un 'xantatge indecent'. 

Paraules clau:

Notícies relacionades