Back to top

Un atropellament mortal causa demores en el rodalies de Reus

Un atropellament mortal a Tarragona ha causat aquest matí retards de fins a quaranta minuts en diverses línies de rodalies, entre elles la que arriba fins a Reus. Els Mossos d'Esquadra han descartat tant la mort violenta com el suïcidi i asseguren que la víctima ha creuat per una zona que no està habilitada per al pas. 
Un atropellament mortal causa demores en el rodalies de Reus

Als voltants de les vuit del matí ha aparegut el cos sense vida d'un home de 56 anys estès a la via del tren, a l'alçada de la Plaça dels Carros de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra, que han activat fins a cinc dotacions, descarten tant la mort violenta com el suïcidi i asseguren que es tracta d'un accident conseqüència de que l'home ha creuat la via per una zona que no està habilitada per al pas. 

L'accident ha provocat retards de fins a quaranta minuts en la circulació de trens a la zona. Entre les línies afectades s'hi troba el comboi de l'R-15 de tres quarts de vuit del matí  que uneix Barcelona amb Reus. També han quedat afectat els trens entre Lleida (06:23) i Barcelona Estació de França (09:49) i el que va de Tarragona (08:00) fins La Plana-Picamoixons (08:34).