Back to top

Atropellament múltiple a la Plaça de les Oques de Reus

Vuit persones, que estaven a la zona de vianants, han resultat ferides de diversa consideració

Segons informacions dels Mossos una conductora d'edat avançada hauria perdut el control del vehicle i hauria sortit de la rotonda de la plaça de les Oques pujant a la zona de vianants del passeig Sunyer, on en aquell moment hi havia unes quantes persones. Per tant, es tracta d'un atropellament múltiple a un grup de persones que han resultat ferides de diversa consideració i han estat traslladades als hospitals de Reus i Tarragona, i al CAP Sant Pere.

El cotxe hauria sortit de la via pujant a la vorera, passant per la parada d'autobús, i creuant el passeig fins a estimbar-se als baixos d'un bloc. L'accident s'ha produït al voltant de dos quarts d'una del migdia.  

mossos i ambulància

A l lloc dels fets hi estan treballant diverses unitats de la Guàrdia Urbana, dues unitats dels Mossos i serveis d'emergències del SEM, que han activat 9 dotacions. En aquests moments han desallotjat tota la zona per atendre els fertis. Segons informa el SEM, hi ha 3 ferits en estat greu, 3 en estat menys greu i 2 de lleus. Tres dels ferits han estat traslladats a l'hospital Sant Joan de Reus. També s'han fet trasllats a l'hospital Joan XXIII i al CAP Sant Pere de Reus.

Declaracions de l'alcalde Carles Pellicer des del lloc dels fets

 

Paraules clau:

Notícies relacionades