Back to top

Atropellen una noia que creuava el pas de vianants amb un patinet elèctric

Els fets han passat aquest dimarts a la plaça d'Almoster. La noia ha estat traslladada a un centre sanitari per bé que no ha patit cap lesió d'importància.
patinet

Un cotxe ha colpejat una noia que travessava, circulant sobre un patinet elèctric, per un pas de vianants. Els fets han passat aquest dimarts a la plaça d'Amoster de Reus, i tot i que la noia no s'ha fet res de gravetat, ha estat traslladada a un CAP. Segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques, la noia ha patit diverses contusions. 

Nova ordenança de civisme

A finals d'aquest 2019, el ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat una modificació important de l'ordenança de civisme pel que fa referència a la circulació amb patinets elèctric a la ciutat. 

El nou text de l'ordenança de civisme especifica que no es pot circular amb patinet elèctric per la vorera. Fins ara, el text ja recollia aquesta prohibició, però no quedava especificat. El que s'incorpora al redactat és la puntualització que fa referència a vehicles personals de motor. S'exclouen els patinets de joguina que poden fer servir els nens i nenes i que circulen a una velocitat molt reduïda i sempre sota l'atenció dels pares. 

El text continua prohibint circular amb qualsevol altre vehicle per les voreres o espais reservats a vianants. Només s'exclou d'aquesta prohibició els vehicles d'aquelles persones que tenen mobilitat reduïda o necessitats especials. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades