Back to top

Aturada als forns per protestar contra els alts costos de producció

Els forners del Baix Camp faran una aturada parcial de l'activitat el divendres que ve, dia 28, entre les dotze del migdia i un quart d'una de la tarda

"Sense llum no hi ha pa", aquest és el lema de la campanya que ha impulsat el Gremi de Forners de Catalunya, a la qual s'ha adherit el Gremi de Forners del Baix Camp, per reivindicar l'encariment desmesurat dels preus de l'energia, i el risc imminent de tancament definitiu de moltes empreses si aquesta solució no es resol de manera urgent.

Aquesta iniciativa proposa una aturada energètica pel pròxim divendres 28 d'octubre de dotze del migdia a un quart d'una de la tarda. Assenyalen que tot i que es tracta d'una aturada petita, és una manera de reivindicar que la situació és insostenible i cal passar a l'acció per fer sentir la veu d'un sector que està patint, en primera persona, les conseqüències de l'increment del preu de l'energia.

Està en joc la pervivència d'algunes empreses

Consideren que la situació actual no pot continuar, perquè està en joc, fins i tot, la pervivència d'algunes empreses, perquè al preu de l'electricitat s'hi suma també el de l'encariment de les matèries primeres.

Finalment, asseguren que s'està fent un gran esforç per mitigar l'impacte negatiu d'aquests increments al consumidor final, i que mesures com el topall de preus no és una solució.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades