Back to top

Aturem Bcn World anuncia accions contra el nou Pla Director Urbanístic del Hard Rock

Consideren l'objectiu del pla continua sent donar sortida a uns terrenys de la Caixa per encabir-hi un gran complex turístic fonamentat en el joc i la precarietat.

Després que la setmana passada Salou aprovés una declaració institucional per demanar que, d'una vegada per totes, la Generalitat aprovi un Pla Director Urbanístic que permeti iniciar les obres del Hard Rock, i que la Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona l'hagin aprovat inicialment, ara són la Plataforma BCN World i el GEPEC els que s'han pronunciat.

Han anunciat que pròximament analitzaran a fons el contingut d'aquest Pla Director per tal de presentar al·legacions i, si fos necessari, un nou recurs contenciós administratiu. Consideren que malgrat l'exclusió de la zona de risc químic, l'objectiu d'aquest pla continua sent el mateix que fins ara, que és, segons ells, donar sortida a uns terrenys de la Caixa per encabir-hi un gran complex turístic fonamentat en el joc i la precarietat. A més, apunten, que les noves disputes entre Salou i Vila-seca pel repartiment dels beneficis fiscals són un nou exemple d'un projecte que des de fa 10 anys només acumula batalles polítiques i desacords socials.

Paraules clau:

Notícies relacionades