Back to top

Aturem Hard Rock anuncia mobilitzacions després de l'acord pels pressupostos

La plataforma 'Aturem Hard Rock' ha convocat una concentració el pròxim dimarts davant les oficines dels Serveis Territorials d’Urbanisme i asseguren que no serà l’última

La plataforma 'Aturem Hard Rock', que s’oposa al projecte del Centre Recreatiu i Turístic de Salou i Vila-seca, ha estat una de les principals al·ludides després de l'acord per aprovar el pressupost de la Generalitat de Catalunya. 

ERC i els socialistes han pactat donar el 'sí' definitiu a la modificació del Pla Director Urbanístic del futur Hard Rock durant el primer semestre d'enguany. En aquest sentit, la plataforma ho ha posat en dubte, assegurant, textualment, que dubten que puguin corregir en tan poc temps totes les qüestions que des del Departament d'Acció Climàtica els va assenyalar en un informe desfavorable. 

La plataforma 'Aturem Hard Rock' ha convocat una concentració el pròxim dimarts davant les oficines dels Serveis Territorials d’Urbanisme. La protesta tindrà lloc el dia abans de la pròxima reunió de la comissió d’urbanisme, on es tracten qüestions sobre el projecte. A més, asseguren que no serà l’última.

Paraules clau:

Notícies relacionades