Back to top

Aturem Hard Rock celebra l'estancament del macroprojecte turístic i d'oci

La darrera Comissió d'Urbanisme de Tarragona no ha inclòs l'aprovació de la modificació del Pla Director Urbanístic per segon cop consecutiu. Una aprovació que hauria de permetre seguir amb la tramitació del Consorci Recreatiu Turístic de Vila-seca i Salou, on s'hauria d'ubicar el futur macroprojecte d'oci.

Satisfacció a la Plataforma Aturem Hard Rock per la no tramitació, per segon cop consecutiu, de la modificació del Pla Director Urbanístic del futur Centre Recreatiu i Turístic de Salou i Vila-seca. Una tramitació que no ha entrat en l'ordre del dia de la darrera sessió de l'any de la Comissió d'Urbanisme i que des de la plataforma asseguren que és fruit per la pressió que han exercit.

El col·lectiu afirma que la no tramitació i aprovació d'aquest nou planejament urbanístic és gràcies al fet que la Plataforma va fer públic l'informe mediambiental desfavorable que apuntava a incompliments en els criteris de sostenibilitat del projecte.

A més carreguen contra la fotografia d'agents polítics i econòmics que es va produir la setmana passada a la Cambra de Comerç de Tarragona en defensa del projecte turístic i d'oci.

Noves accions legals

El pròxim dilluns, aprofitant el desè aniversari de la plataforma, Aturem Hard Rock anunciarà noves accions legals que podrien estar relacionades amb altres aspectes del Pla Director Urbanístic.

Paraules clau:

Notícies relacionades