Back to top

Aturem Hard Rock denuncia que el contracte per comprar els terrenys és invàlid

Asseguren que el document establia que l’aprovació definitiva del Pla de Desenvolupament Urbanístic s’havia de fer en els vint mesos després de ser signat

La Plataforma Aturem Hard Rock denuncia que el contracte entre La Caixa i l’INCÀSOL, per comprar els terrenys on s’ha de fer el macroprojecte, ja no és vigent, i reclamen al govern que ho certifiquin i aturin. 

La Plataforma Aturem Hard Rock assegura que el document establia que l’aprovació definitiva del Pla de Desenvolupament Urbanístic s’havia de fer en els vint mesos després de ser signat, l’any 2016. I com que no es va fer, ara ja és paper mullat. 

Només hi han assistit ERC, Comuns i la CUP

La Plataforma Aturem Hard Rock havia convidat i convocat a una reunió a tots els partits polítics al Parlament per explicar-los-ho i demanar-los que aturin el megaprojecte, però només hi han assistit ERC, comuns i la CUP. Segons el portaveu de la plataforma, Eloi Redón, els republicans mantenen que no és el seu model de país, i comuns i cupaires els donen suport. Pel que fa a Junts i PSC, han assenyalat que són els instigadors del projecte, han lamentat la seva absència i han apuntat que estan al servei de La Caixa i del lobby turístic.

Amb tot, el pròxim 4 de març es durà a terme a Barcelona una manifestació unitària contra el projecte de Hard Rock, la B-40 i l'ampliació del Prat.

Paraules clau:

Notícies relacionades