Back to top

Aturem Hard Rock denuncia que la Generalitat ja s'ha gastat 150.000 euros en el projecte

La plataforma assegura que el Govern ha gastat gairebé 40.000 euros en nous contractes per a l’elaboració i revisió de diversos estudis i informes per la Modificació del Pla Director Urbanístic de Vila-seca i Salou

La Plataforma Aturem Hard Rock ha denunciat que el Govern de la Generalitat, a través de l'Incasòl, ha gastat 39.960 euros addicionals pel projecte de Hard Rock, sumant gairebé 150.000 euros entre 2021 i 2022.

Segons expliquen, els diners s'haurien utilitzat en nous contractes per a l'elaboració i revisió de diversos estudis i informes per la Modificació del Pla Director Urbanístic de Vila-seca i Salou durant aquest any 2022. Aquestes despeses se sumen als ja més de 108.300 euros que s'havien gastat durant l'any anterior per les mateixes tasques. Segons la plataforma, tots els contractes són de menys de 15 mil euros, el límit legal «per a poder-los assignar a dit i sense fer-los públics», diuen textualment.

És per això que denuncien que aquesta despesa «contrasta amb les falses declaracions fetes pel president Aragonès que assegurava que ni un euro públic es destinaria al projecte de Hard Rock» i amb les declaracions realitzades la setmana passada pel conseller de Territori en les quals assegurava que «per la Generalitat de Catalunya i pels ciutadans aquesta operació no té cap cost».

Paraules clau:

Notícies relacionades