Back to top

Aturen el desnonament de la Jennifer a la Casa dels Mestres

El seu desnonament estava programat per aquest dimecres. Ara la jutgessa dona cinc dies per a rebre més documentació i tornar a estudiar el cas.

Divendres, Canal Reus feia pública la història de la Jennifer, una veïna de la Casa dels Mestres que tenia el seu desnonament planificat per aquest dimecres, 13 de setembre. El seu cas és particular, ja que es troba en un pis de Protecció Oficial de l'Ajuntament i, encara que ella ha insistit durant anys en pagar un lloguer, l'Ajuntament s'hi ha negat, tal com explica ella. Precisament per això, la Jennifer consta com a 'ocupa' a ulls d'Habitatge. 

Després que des d'aquesta casa es fes difusió del cas, i gràcies a les pressions de l'advocat i el Sindicat de l'Habitatge, s'ha aturat el seu desnonament i el d'una segona família de Reus, que tenia el llançament programat també per aquest dimecres. 

Segons informa el Sindicat d'Habitatge, la jutgessa ha donat ara cinc dies perquè l'advocat presenti més documentació i aquesta pugui valorar de nou el cas

L'anul·lació del desnonament d'avui saben que no és definitiva. Són ben conscients que se'ls assignarà una nova data d'aquí poc. Fins llavors, la Jennifer i la segona família afectada, podran continuar vivint sota un sostre

Paraules clau:

Notícies relacionades