Back to top

Augmenta la freqüència de busos entre Reus i l'Estació del Camp

A partir d'avui ja s'han posat en marxa les noves expedicions d'aquest servei afegint noves parades en el recorregut, incorporant més autobusos i rebaixant el temps de trajecte.
Augmenta l'afluència de bus entre Reus i l'Estació del Camp

Amb l'objectiu de donar resposta a la necessitat de mobilitat dels ciutadans amb l'Estació del Camp s'han posat en marxa els nous horaris d'autobusos entre aquest equipament i els municipis del territori. A Reus concretament s'han implementat una setantena de noves expedicions entre caps de setmana i dies feiners. D'altra banda el temps del recorregut ha disminuït, passant de més d'una hora de trajecte a 30 minuts. D'aquesta manera s'ofereix el servei durant prop de 17 hores amb una afluència de com a mínim d'1 bus per hora.

Pere Padrosa és director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i ha destacat que "Quan parteixes d'una afluència baixa de trens és difícil relligar el transport públic per arribar-hi i això ens empenyia a fer moltes parades en el recorregut del servei de bus. En el moment en què hi ha moltes arribes tant d'Avant com d'AVE el que s'imposa és oferir un servei de bus directe".

Aquesta ampliació del servei forma part de la primera fase del projecte. El següent pas preveu continuar potenciant els serveis de bus amb l'Estació del Camp i la Costa Daurada la propera temporada d'estiu.

Per tal de millorar aquest servei també s'està treballant en la possibilitat d'oferir als usuaris la compra el bitllet de bus i el del servei ferroviari d'alta velocitat conjuntament.

Paraules clau:

Notícies relacionades