Back to top

Augmenta la presència de porcs senglars a prop dels nuclis de població

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp està treballant per evitar la presència de porcs senglars a les zones urbanes

El departament d’Entorn Natural i la Policia Local, conjuntament amb els Agents Rurals, el Mossos d’Esquadra i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural han engegat un conjunt d’accions per allunyar la fauna salvatge dels nuclis de població

Es demana comunicar a entornnatural@mont-roig.cat la localització d’aquests animals i es recorda que està prohibit donar-los menjar. L’Ajuntament  de Mont-roig del Camp està treballant per allunyar la fauna salvatge de les zones urbanes, després que les últimes setmanes s’hagi detectat un increment de la presència de porcs senglars a prop dels nuclis de població.

En aquest sentit, s’estan duent a terme accions coordinades entre la regidoria d’Entorn Natural, la Policia local, els Agents Rurals, els Mossos d’Esquadra i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.

No alimentar-los

A més, i de forma paral·lela a aquestes accions, es demana  a la població que no alimenti en cap cas aquests animals perquè alimentar la fauna salvatge està prohibit per la llei.  També es recorda que, per evitar la presència d’aquests animals i, sobretot evitar que s’acostumin a les zones urbanes, no s’han de deixar bosses de brossa fora dels contenidors d’escombraries.

En cas de detectar la presència de porcs senglars, guineus o altres animals, cal posar-se en contacte amb la regidoria d’Entorn Rural, indicant el lloc de l’albirament a través del  correu electrònic entornnatural@mont-roig.cat o bé a través del telèfon de l’Ajuntament el 977 83 70 05.

Paraules clau:

Notícies relacionades