Back to top

Augmenta el nombre de crèdits per a la compra d'habitatges

Així ho ha assegurat CaixaBank en constatar que han incrementat les seves operacions en un 17%, el que suposa més de 58 milions d'euros. Un augment en què els préstecs hipotecaris són els que més destaquen. I és que en els últims 3 anys, la venda d'habitatges ha augmentat prop d'un 30%.
Augmenta el nombre de crèdits per a la compra d'habitatges

Durant el 2018, i només a la ciutat de Reus, les entitats financeres han augmentat el seu finançament a clients particulars. Concretament a CaixaBank, s'ha produït un increment del 17%, sent els préstecs hipotecaris els que més destaquen, amb un total de 36 milions d'euros concedits. De fet, durant els últims 3 anys, la venda d'habitatges a Reus ha augmentat un 30%.

Segons el director d'Àgorax Immobiliària de Reus, Dídac Rodríguez, "malgrat que encara estem lluny del que es va arribar a vendre durant els anys 2005 i 2006, sí que és veritat que el nombre d'operacions ha augmentat".

Tot i que les hipoteques són les que s'emporten la major part d'aquest finançament a particulars, l'augment de la venda de vehicles també ha contribuït a aquest increment dels crèdits.

Un increment del finançament que les entitats bancàries atribueixen a les bones dades d'ocupació dels últims mesos, així com a les millors condicions econòmiques dels seus clients.


Recupera la secció d'economia sencera:

Paraules clau: