Back to top

Augmenta el nombre de rehabilitacions a la demarcació

Així ho ha confirmat el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació (COAATT). Un creixement que també corroboren des de l'Ajuntament de Reus, des d'on asseguren que durant els últims 5 anys s'han concedit un total de 44 llicències d'habitatges al centre de la ciutat.
Evolució d'obres de rehabilitació

El nombre d'inversions en rehabilitació a la demarcació de Tarragona ja supera el d'obra nova. De fet, i segons el COAATT, durant el 2018, es va invertir un total de 113 milions d'euros en obres de rehabilitació, el que suposa un augment del 26% respecte a l'any anterior. Unes obres que en la majoria dels casos serveixen per rehabilitar la façana i millorar l'accessibilitat, tal com assegura Jordi Roig, membre de la Junta del COAATT. 

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, assegura que en els últims 5 anys, s'han concedit 44 llicències de rehabilitació d'habitatges al centre de la ciutat. Unes xifres que segons Arza evidencien que el centre de Reus no només és comercial, sinó també residencial.

Si parlem del tipus d'edificis que més es van rehabilitar durant el 2018, veiem com més de 200 obres van anar destinades a l'habitatge unifamiliar i gairebé 400 a blocs d'edificis. En aquest sentit i en la majoria de casos, es van rehabilitar façanes, cobertes, interiors d'habitatges i millores d'accessibilitat.

Paraules clau: