Back to top

Augmenta el nombre de turistes a Cambrils en la segona quinzena d'agost

L'alcaldessa del municipi, Camí Mendoza, assegura que aquest fet "ajudarà a l'economia cambrilenca, si més no, a sortir del pou".

Més afluència de turistes a Cambrils aquest cap de setmana amb motiu de la festivitat del 15 d'agost. En els últims dies, les platges del municipi s'han omplert i al Passeig de les Palmeres es podia apreciar més gent que la de l'estampa que ens ha ofert l'estiu del 2020.

Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils, ha visitat el Notícies Migdia de Canal Reus amb la voluntat de llençar un missatge clar: "No ens hem de relaxar, ja que el virus no ho fa". Una consigna que, des del consistori, repeteixen contínuament mitjançant informadors que ronden per la població alertant de la latència de la pandèmia i els possibles rebrots imminents.

Tot i que els visitants s'han interessat més per la Costa Daurada al llarg del mes d'agost, Mendoza assegura que encara és aviat per treure conclusions.

"Enguany l'afectació dependrà molt dels diferents sectors. No a tots perjudicarà per igual, però segur que l'augment de turistes dels últims dies ens ajudarà a sortir del forat on ens trobàvem".

Un record pel 17-A

Quan es compleixen tres anys justos de l'atemptat terrorista de Cambrils, el qual es va produir la matinada del 18 d'agost de 2017, la Casa de la Vila ha fet públic un manifest que "reitera el seu compromís per mantenir viva la memòria i per seguir treballant per evitar que els fets es tornin a repetir".

"Hem treballat amb els centres educatius, fent pedagogia, educant i amb programes de convivència. També en els diferents barris de la nostra població. Estem personats a la causa i seguirem fins al final perquè es faci justícia i es resolgui el judici com més aviat millor".

Paraules clau:

Notícies relacionades