Back to top

Augmenten en un 33% el pressupost destinat a produir energia verda

Així ho ha assegurat el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, el qual ha assegurat que el consistori destinarà el 100% del pressupost en matèria d'energia verda a projectes municipals d'autoconsum.
plaques fotovoltaiques

La regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus ha augmentat en un 33% el pressupost destinat a produir energia verda.

D'aquesta manera, dels 300.000 euros previstos, inicialment, s'hi sumen ara 100.000 més, arribant així als 400.000 euros d'inversió per finançar nous projectes vinculats a les energies renovables.

Readaptació dels pressupostos 2020

Un augment en el pressupost que surt de la partida destinada, inicialment, a ampliar la flota de vehicles elèctrics municipals.

Un pas endavant per convertir-se en una ciutat verda

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Reus fa un pas més per fer realitat el que va assegurar a principis d'any: abastir-se exclusivament amb energia verda

Arrenca la Setmana de l'Energia 2020

Aquest dilluns, 22 de juny, Reus ha donat el tret de sortida a la Setmana de l'Energia 2020. Fins al divendres 26, el consistori ha organitzat un seguit d'activitats dedicades a l'eficiència energètica i les energies renovables.

L'acte central serà aquest mateix dimarts 23 de juny a partir de les 10h. Es tracta d'un webinar, sota el nom 'Reus, ciutat cap a l'autoconsum energètic'. El conjunt d'activitats, conferències i tallers es podran seguir de manera gratuïta i telemàtica, a través del Facebook de l'Ajuntament de Reus.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades