Back to top

Augmenten les mesures de seguretat per la Mare de Déu del Camí

El proper dissabte arrenca la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils. L'actriu i cantant, Lloll Bertran serà la responsable de donar el tret de sortida a la festa amb l'habitual pregó. Aquest any, les mesures de seguretat s'incrementaran considerablement, sobretot als actes musicals, com el concert dels Catarres o del grup local, La Clandestina.
Programa de la Festa Major de Cambrils

La Festa Major de Cambrils arriba un any més amb un programa ple de propostes i novetats. A diferència d'altres anys, la Festa de la Mare de Déu del Camí activarà fortes mesures de seguretat, sobretot als concerts que es duran a terme al Parc del Pinaret. Els Catarres, Auxili o el grup local La Clandestina seran els encarregats d'engrescar al públic cambrilenc. Això sí, amb un aforament màxim de 5 mil persones.

“Sobretot amb els concerts més grans com la nit del foc o el concert de la diada, hi haurà mesures de seguretat estrictes que potser poden molestar a la gent però s’ha d’entendre que el més important és la seguretat”, comenta el regidor de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Cambrils, Lluís Abella.

Enguany l'artista Lloll Bertran serà la pregonera que engegarà el motor de la Festa Major. Aquest acte anirà seguit dels balls dels elements festius i de la tronada. El ball Parlat de Vileros i Mariners és una altra de les novetats que ens portarà la Festa Major, i es farà a la plaça de la Vila.

Des de l'Ajuntament cambrilenc, animen a tothom a gaudir dels diversos actes que es celebraran.

“Les festes tradicionals cambrilenques han de servir per cohesionar el nostre municipi i hem de fer arribar les postres tradicions a tots els que puguem”, insisteix l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza.

El programa de les festes inclou la 27a nit del foc, el 38è aplec de sardanes i la 14a trobada de gegants. Per altra banda, aquest any, degut a l'èxit que va tenir l'edició passada, torna la pujada de la galera que pujarà des del port fins a la plaça de  la Vila on acabarà amb el concert d'en Miquel del Roig.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades