Back to top

Aules i museus s'uneixen per conèixer el patrimoni de Reus

Durant tot el curs, els alumnes de diversos centres educatius han investigat diferents àmbits de la ciutat per fer-ne un projecte final

L'Escola Marià Fortuny, l'Institut Josep Tapiró i l'Institut Roseta Mauri de Reus, al llarg de l'any han estat preparant el seu propi projecte sobre el patrimoni de la ciutat. Com a resultat, els treballs han estat exposats al Centre d'Imatge Mas Iglesies de Reus, i aquest dimecres els alumnes han pogut explicar el procés i el resultat als més petits. Els alumnes han entrat per grups dins del recinte, i han conegut les diferents obres de les altres escoltes i instituts. 

Diferents projectes 

L'Escola Marià Fortuny ha centrat el seu treball a explicar qui era aquest artista reusenc. L'Institut Josep Tapiró ha presentat dos projectes: un còmic sobre reflexions socials i una investigació sobre com era la vida al barri després de la guerra. Finalment, l'Institut Roseta Mauri ha creat una peça amb imatges de diferents punts de la ciutat abans, i com llueixen ara. Tot plegat, forma part del projecte AproPA'T que té l'objectiu impulsar projectes col·laboratius entre els centres educatius i els museus.

Paraules clau:

Notícies relacionades