Back to top

Aviació Civil publica les causes de l'accident de l'avioneta que tornava a Reus

Un informe conclou que el pla de vol no s'hauria fet correctament i no s'haurien seguit les normes de vol nocturn. L'avioneta sortia d'Eivissa i tornava a Reus. L'accident va provocar la mort dels dos ocupants del vehicle.

Segons explica l'Agència Catalana de Notícies, l'accident d'avioneta del passat 3 de novembre, que va acabar amb els dos tripulants de l'aparell morts, va ser causat per no seguir les normes de vol visual nocturn. Així ho conclou l'informe de la Comissió d'Investigació d'Accidents i Incidents d'Aviació Civil i així ho recull l'ACN. 

ruta avioneta

Aquest organisme assegura que el pilot va desorientar-se quan es va fer de nit i que hauria perdut el control del vehicle. La planificació del vol tampoc hauria estat la correcte i no s'haurien tingut en compte les condicions meteorològiques existents per a volar entre Eivissa i Reus. 

Manca de referències visuals

El mateix informe assegura que la trajectòria de l'avió abans de caure al mar coincideix amb la de pèrdua de referències visuals del pilot i una desorientació espaial. Aviació Civil constata que l'avió va traçar una trajectòria erràtica. 

avioneta

 

Paraules clau:

Notícies relacionades