Back to top

Àvies i nétes es retroben després del confinament

Després d'un any complicat a les residències familiars i usuaris ja poden gaudir de més estona de visita als centres. És el cas de la residència Ballesol de Reus que ha organitzat una jornada de retrobament dels avis amb els seus néts o inclús besnéts.

Emoció i sorpresa pels usuaris i usuàries de la residència de la tercera edat Ballesol de Reus. El centre ha organitzat una petita festa sorpresa de retrobament per a les famílies que volien portar la canalla a veure els avis i àvies, una jornada de felicitat per aquestes àvies que en alguns casos feia molt de temps que no veien els més petits de la casa.

En aquest sentit, Josep Mª Canalda, fill d'una de les residents explica que "aquest retrobament és molt important perquè porta la il·lusió que els avis necessiten"

Una mica de berenar, unes fotografies i en algun cas, les iaies han rebut algun obsequi de la canalla. És el cas de l'Aïna, la Carla i en Roc que han fet uns dibuixos per la seva àvia. "Hem fet uns dibuixos i els hem decorat i pintat", explica la Carla.

El retrobament ve després d'un any complicat en aquests centres de gent gran, on pràcticament no podien sortir ni rebre visites. Ara, amb els usuaris vacunats ja estan més tranquils.

De fet, la directora de la residència Ballesol de Reus, Laura García explica que "Ara hem tornat a les sortides i a rebre visites i els residents estan molt feços i nosaltres més de poder-ho veure". Així doncs, tot i les mesures de seguretat de distància, mans i mascareta, a poc a poc les residències tornen a la normalitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades