Back to top

Avis i àvies de Salou, sense servei de menjador al seu complex residencial

Un grup d'avis i àvies de Salou s'han quedat sense servei de menjar en l'espai residencial on conviuen. L'empresa portadora, Healthcare, no ha ofert cap servei alternatiu arran de les obres del menjador.

L'edifici STS Vitabitat Salou es tracta d'un equipament per a persones grans i amb problemes de mobilitat que ofereix serveis integrals per al benestar del dia a dia com: servei de menjador, bugaderia, biblioteca, gimnàs, servei mèdic, etc. Arran les obres al menjador d'aquest espai comunitari, per part de l'empresa portadora, Healthcare, de moment, s'han quedat sense opcions per menjar. I està previst que, com a mínim, ho estiguin una setmana més. 

Les veïnes i els veïns, molts d'edat avançada, reclamen aquest servei, ja que, és un dret que tenen com a propietàries o inquilines d'aquest espai. Els residents, molts d'ells  vulnerables, denuncien que no poden permetre's utilitzar la vitroceràmica ni anar a un restaurant. A més, insisteixen que el servei de menjador ha canviat de titularitat unes 5 vegades i sempre se'ls havia ofert un servei alternatiu de càtering; però, aquest cop, no. Denuncien que van ser avisades mitjançant un cartell penjat per diferents zones de l'edifici i que no es va fer cap reunió informativa per explicar la situació. 

Canal Reus s'ha posat en contacte amb Healthcare, l'empresa encarregada del servei de menjador, i  han declinat fer declaracions al respecte
 

Paraules clau:

Notícies relacionades