Back to top

El Baix Camp, pioner en serveis d'atenció al col•lectiu LGTBI

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Col•legi Oficial de Psicologia a Tarragona han signat aquest dimecres un conveni per a donar suport a víctimes d'homofòbia per la seva condició de LGTBI.
el conveni dóna suport a víctimes d'homofòbia per la seva condició de LGTBI.

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Col·legi Oficial de Psicologia a Tarragona han signat aquest dimecres un conveni per a donar suport al col·lectiu LGTBI. L'acord preveu l'atenció, acompanyament i seguiment dels ciutadans que són víctimes de l'homofòbia per la seva condició de gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals o transgènere. El del Baix Camp és el primer Consell Comarcal del Camp de Tarragona en oferir un servei d'aquest tipus i respon també a la creació, ara fa sis mesos, del Servei d'Atenció Integral Baix Camp. Per a commemorar aquest acord també s'ha descobert una placa i un banc pintat amb colors del col·lectiu als jardins de l'Estació Enològica.

"Es pretén activar un servei d'atenció psicològica que doni suport a persones del col·lectiu LGTBI en el seu procés d'acceptació de la pròpia orientació sexual, afectiva i de gènere", explica la presidenta en funcions del Col·legi Oficial de Psicologia, Josefí Pons.

Paraules clau: