Back to top

El Baix Camp s'organitza per aconseguir una adolescència lliure de mòbil

Aquest dijous al vespre, s'ha fet la primera trobada de famílies de Reus i el Baix Camp amb l'objectiu de treballar conjuntament entre famílies i professionals

Després que un grup del Poblenou, a Barcelona, tirés endavant un nou moviment de famílies per aconseguir una adolescència lliure de telèfons mòbils, aquestes reivindicacions s'han estès arreu del país.

Precisament, aquest dijous al vespre, l'Escola d'Educació Especial Font del Lleó de Reus ha estat testimoni de la creació del grup de treball del moviment 'Adolescencia lliure de mòbil'. Una trentena de famílies van trobar-se per a compartir les inquietuds i experiències que aquestes famílies havien patit amb les tecnologies. 

Asseguren no voler eliminar les tecnologies de la vida dels seus infants, però veuen el perill que suposa una sobreexposició cap a criatures i joves en edat de creixement. Alguns exemples són el poc control que es pot tenir sobre la il·limitada oferta de continguts que poden tenir al seu abast, o bé el sentiment d'exclusió en cas que un jove no tingui telèfon.

El grup compta ja amb més de 550 participants. D'aquesta reunió n'ha sorgit un grup de treball que pensarà accions i també tindran reunions amb els centres educatius. Recorden que la Generalitat fa tot just uns dies va posar en mans de les escoles i instituts la regulació de l'ús de les tecnologies. Un pas que troben insuficient i amb què volen ajudar en tot allò que sigui possible i pugui suposar un bé pels seus fills.

Paraules clau:

Notícies relacionades