Back to top

Baixa un 5% l'ocupació dels càmpings a la Costa Daurada

El món del càmping preveu viure un estiu d'èxit, amb uns 2 milions de visitants. Aquest any, però, el turisme nacional, que es deixa veure durant la pretemporada, ha baixat un 5% respecte l'any anterior.
El turisme nacional fa baixar un 5% l'ocupació dels càmpings a la Costa Daurada

"Aquesta primavera hem tingut molt mal temps, i això ha fet que la gent no sortís de casa i vingués a llogar bungalows. En resum, hem tingut una petita baixada d'ocupació d'un 5% respecte l'any anterior",  segons explica Manel Basquens, membre de la junta de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada.

Malgrat aquesta baixada a nivell nacional i la pèrdua de client estranger com a conseqüència del Mundial de Rússia, des de l'Associació de Càmpings asseguren que aquests resultats es podrien remuntar, ja que el nombre de reserves per la temporada alta fan preveure uns resultats molt òptims.

D'altra banda, un dels aspectes que més destaquen, tant pel que fa als hotels com als càmpings, és la implantació del turisme esportiu de cara a la temporada baixa, ja que l'entorn natural de la demarcació, afavoreix aquest tipus de clients i ocupacions.

"Tenim un entorn fantàstic  pel tema cicloturisme. El client esportiu és un client que et ve en temporada baixa, pot venir entre setmana i reforçat amb alguns esdeveniment que es van realitzant a la zona pot esdevenir una opció molt molt interessant", assegura Basquens.

Així doncs, des de l'Associació de Càmpings es mostren molt optimistes i esperen aconseguir uns resultats excel·lents, similars als que ja van obtenir l'any 2016.

Paraules clau: