Back to top

Baixa l'afluència de clients a les farmàcies del centre de Reus

Tot i ser un servei essencial, les farmàcies estan passant per un moment difícil a causa de les restriccions de mobilitat.

De la mateixa manera que les botigues, les farmàcies del centre de Reus també han vist reduïda la seva activitat a causa de les restriccions per frenar els efectes de la pandèmia. La baixada de clientela és sobretot, causada per l'afluència a establiments dels afores de la ciutat.

Anna Cavallé, propietària de la cèntrica Farmàcia Cavallé, explica que han vist com han baixat les vendes: "Aquí venia molta gent de pas, molta gent de fora". Però a causa dels confinaments municipals i comarcals, i que les botigues estiguessin tancades els dissabtes ha fet que encara es reduís més el moviment pel centre, afegeix.

Durant el darrer any, les farmàcies han passat de ser un punt de venda molt freqüentat per adquirir material de protecció contra el coronavirus, a viure una davallada de clients a causa de les restriccions de mobilitat. Amb les noves mesures anunciades aquest dijous pel Procicat, els establiments del centre de Reus esperen que l'afluència de gent torni a recórrer els carrers de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades