Back to top

Balanç molt positiu de la 15a edició de la Fira de Bandolers d'Alcover

Alcover s’ha convertit, aquest cap de setmana, en l’escenari de la 15a edició de la Fira de Bandolers, que ha acollit més de 50 actes adreçats a tots els públics
alcover

La 15a edició ha comptat amb una sèrie de novetats, entre elles, la inauguració de la fira es va celebrar dijous en comptes de divendres i va comptar una conferència sobre el bandolerisme català dels segles XVI i XVII a càrrec d'Agustí Alcoberro. Aquest any també s'ha recuperat de l'essència del teatre de carrer de petit format amb la representació de quatre espectacles que al llarg dels 15 anys han tingut més acceptació. Per altra banda, com a novetat, petits van gaudir, divendres a la tarda, d'una cercavila pels carrers del poble acompanyats pel gegant bandoler Pere Voltor i els mateixos bandolers. A més, la Fira ha comptat amb  un corral d'animals i una exposició fotogràfica per reviure a través de les millors imatges, els 15 anys de Fira.

A banda de les novetats, la Fira de Bandolers compta amb un seguit d'actes que cada any prenen un pes important: és el cas de la bandolerada, la gimcana que va aplegar prop de 500 participants a la plaça Nova; uns 800 comensals van prendre part del sopar del Tast de Bandolers de dissabte i 22 colles van participar a la trobada gegantera de diumenge.

 

Paraules clau: