Back to top

Balanç positiu del nou model de la Ganxet Pintxo

La darrere edició de la Ganxet Pintxo ha estat marcada per una millor qualitat gastronòmica, fet pel que el balanç de la ruta de primavera ha estat molt positiva tant per restauradors com pels organitzadors. Avui s'han fet l'entrega dels diferents premis que l'esdeveniment entrega als restaurants que s'han distingit per les seves tapes.
fotografia dels restauradors premiats a la Ganxet Pintxo de Primavera 2019

Fins a 32 establiments van participar en la passada edició de la Ganxet Pintxo de primavera. Sota la premissa modernista, la ruta gastronòmica ha apostat enguany per una millor qualitat i innovació en les seves tapes, fet pel que també va apujar el preu. Des de la Cambra de Comerç s'ha posat en valor aquest punt d'inflexió per tal que l'esdeveniment gastronòmic segueixi consolidant-se com a ruta de tapes de referència.

Com en cada edició, el públic i la ruta premien diversos establiments. En aquesta ocasió s'han guardonat al Restaurant 2R, el Mala Vita i el Lizarran al premi popular. L'establiment Vinoteca i Cuina, Casa Coder i el tailandès Sawàddee Kà s'han endut els premis professionals i el Tapes i Tapes ha estat el guanyador del premi Damm. Pel que fa a el reconeixement Ganxet Llengua, el guardonat ha estat la Taverna Despertaferro com a establiment que fa un millor ús del català en el seu servei.

En aquesta edició de l'entrega de premis també s'ha fet un reconeixement a Maria Dolors Sardà per la seva tasca com a regidora i presidenta del Centre de Normalització Lingüística, un càrrec que col·labora en la Ganxet Pintxo i del qual també se n'ha acomiadat.

Paraules clau:

Notícies relacionades