Back to top

Balanç positiu del punt de vacunació del Mas Iglesias

El CIMIR adminstrarà 3.500 dosis aquesta setmana i 4.000 la vinent. És un dels punts amb més dosis administrades de tota la demarcació.

El CIMIR és el punt de vacunació intermedi habilitat a Reus que actualment està administrant el vaccí a persones majors de 40 anys. És un punt multi vacuna, és a dir que poden administrar les dosis corresponent a cada franja d'edat. És la tercera setmana que el punt de vacunació està habilitat a Mas Inglesias i el balanç és molt positiu amb prop de 3.500 vacunes administrades aquesta setmana.

En aquest sentit, Sandra Paixà, referent del punt de vacunació del Mas Iglesias destaca que "la setmana vinent esperem arribar a les 4.000 vacunacions. Som el segon punt amb més dosis administrades de tota la provincia".

vacunes al punt de vacunació Mas Iglesias de Reus

Vacunar-se és un procés ràpid

Per accedir a vacunar-se al CIMIR s'ha de tenir més de 40 anys i demanar hora través de l'aplicatiu Vacuna Covid. Un cop al centre, el recorregut és molt ràpid, es comprova l'admissió, es registra la vacuna i un cop administrada, es descansa uns 10 minuts per assegurar que no hi ha cap reacció immediata al vaccí.

Punt de vacunació al CIMIR Mas Iglesias de Reus


S'espera que el CIMIR estigui habilitat com a punt de vacunació fins al proper setembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades