Back to top

El Ball de Cavallets de Reus celebra 25 anys

Una exposició, xerrades, cercavila, i festa amb música per tancar la celebració, han completat els actes de commemoració del 25è aniversari del Ball de Cavallets de Reus

La part més festiva i vistosa de la celebració ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda pels carrers del nucli antic de Reus. El Ball de Cavallets, acompanyat dels seus padrins, la Mulassa i els Gegants Moros de Reus, han encapçalat la cercavila commemorativa en què ha comptat, com ha convidats, amb les Cotonines de Vilanova i la Geltrú i el Pegàs de L'Hospitalet de Llobregat. Tot plegat per celebrar el 25è aniversari del Ball de Cavallets. 

El Ball de Cavallets, fidel als seus inicis

En aquests 25 anys d'història el Ball de Cavallets de Reus ha sofert pocs canvis. Segueix la mateixa estructura, amb 10 balladors: 8 cavallets, l'àngel i el macer. Però sí que es van renovar, quan van fer 18 anys, els vestits dels balladors i les faldilles dels cavallets. També, tot i que els cavallets són els d'origen, es van restaurar, ara fa cinc anys, a càrrec del seu constructor, el Manel Llauradó. D'aquesta manera encara avui el Ball llueix com al primer dia. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades