Back to top

El Ball de Cercolets de Reus celebra el 25+1 aniversari

L'acte principal ha estat una jornada festiva a la plaça del Pallol on hi han participat, a més dels Cercolets de Reus, els de Tarragona, els d'Igualada i els Arquets de Tàrrega.

Festa, alegria, i moltes ganes de tornar al carrer i ballar. Així es resumeix la celebració dels 25 anys del Ball de Cercolets de Reus, que durant una jornada festiva han organitzat un taller per a infants, música, vermut, sopar popular, i una cercavila que, juntament amb els arquets de Tàrrega i els cercolets de Tarragona i d'Igualada, ha recorregut els carrers del centre de la població. De fet, celebren els 25+1, perquè l'any passat la pandèmia va impedir fer una festa commemorativa.

Un any molt especial per la Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus

Enguany és un any de grans esdeveniments, no només pel Ball de Cercolets de Reus, sinó per l'entitat de la que en forma part, ja que fa 40 anys es va crear la Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus. A més dels 25 +1 anys del Ball de Cercolets, altres agrupacions de l'entitat celebren efemèrides remarcables com el Ball de Prims, que es va estrenar fa 30 anys, o el Ball de Gitanes, que va néixer ara fa 40 anys en els inicis de l'entitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades