Back to top

El Ball de Prims de Reus celebra els seus 25 anys

El Ball de Prims ha celebrat 25 anys d'història amb una jornada festiva a la plaça de la Farinera. Els més petits han confeccionat màscares i vestits, i a continuació la colla ha fet una ballada conjunta. Amb l'aniversari el Ball de Prims també vol aprofitar per donar-se a conèixer i obrir-se a la ciutat.
El Ball de Prims de Reus celebra els seus 25 anys

Ja fa 25 anys que el Ball de Prims de Reus es va recuperar a la ciutat i la colla ho ha volgut celebrar amb una festa a la plaça de la Farinera aquest dissabte. La jornada ha estat pensada especialment per als més petits, que han participat en tallers creatius pintant màscares del ball, fabricant masses, i fins i tot ajudant a confeccionar els seus propis vestits.

Tot i que llueixen colors molt vistosos, l'entitat destaca la seva voluntat de donar-se més a conèixer i subratlla el seu caràcter juvenil i obert a tota la població. De cara a la festa major de Misericòrdia, el Ball de Prims renovarà les masses, un dels seus elements principals, per fer més diferent i especial el seu so. A més, durant els diferents actes en què participarà, la colla lluirà unes corones en honor al seu aniversari. "Se'ns va acudir que en motiu dels nostres 25 anys podíem dissenyar corones estrambòtiques personalitzades amb els colors del nostre ball. Es tracta de celebrar-ho i de fer alguna cosa diferent", expliquen Lídia Rull i Mar Amorós, caps de colla del Ball de Prims.