Back to top

El Banc d'Aliments i el menjador social, al peu del canó

El Banc d'Aliments ha carregat les entitats amb reserves suficients per a un mes tot i que segueix obrint dimarts i dijous per si hi ha alguna urgència. El menjador social atén diàriament unes 120 persones a través del sistema de les carmanyoles.
Carmanyoles del menjador social

El menjador social de Càritas Interparroquial ha respost davant la situació que s'està vivint actualment i ha decidit seguir donant servei i atendre totes aquelles persones que es troben en una situació de vulnerabilitat.

Això sí, ha hagut d'adaptar-se a les mesures genèriques per evitar la propagació del virus i des del primer dia de confinament, els voluntaris s'han encarregat de repartir carmanyoles amb prou menjar per passar el dia.

Doblen el nombre de menús a domicili

L'entitat atén diàriament 120 persones que van a buscar les carmanyoles des de mig matí per evitar aglomeracions. A banda d'aquesta opció, Càritas reparteix a domicili una trentena de menús diaris per evitar que la gent gran s'exposi al perill.

Reserves d'aliments per a 30 dies

El Banc d'Aliments, després d'haver proveït les entitats amb reserves suficients per a un mes aproximadament, ha limitat la seva activitat. De fet, només obren dimarts i dijous tot i que estan disponibles per a possibles urgències. Una de les vocals del Banc d'Aliments, Glòria Alegre, explica que el nombre de voluntaris ha disminuït perquè aquells que són de risc han estat enviats a casa. Tot i així 'amb 6 o 7 anem tirant perfectament'.

Banc d'Aliments

Més persones amb vulnerabilitat econòmica

Tant el Banc d'Aliments com el menjador social prenen les mesures de seguretat obligatòries per evitar la propagació del virus. Malauradament, preveuen que en els propers dies tindran cada vegada més menús a fer, el que suposa més persones en una situació econòmica precària.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades