Back to top

Bany de masses, malgrat la pluja, per tancar la campanya a Reus

El PSC, ERC, ARA Reus i la CUP, han posat punt final a la campanya electoral amb actes final en diversos punts de la ciutat.

Sandra Guaita i el PSC han tancat la campanya a l'hangar del Vermut Rofes. Més de 400 persones s'han concentrat per escoltar els parlaments del fitxatge estrella dels socialistes, el comunicador Josep Baiges, que ha sigut el primer a intervenir. Baiges ha recordat la feina feta pel PSC durant més de 30 anys al govern de la ciutat, donant detalls també de com Guaita el va convèncer per acompanyar-la al capdavant de la candidatura.

La segona a intervenir ha estat Cristina Narbona, presidenta del PSOE, que també ha volgut acompanyar a Guaita, qui ha tancat l'acte demostrant la convicció dels socialistes d'endur-se la victòria el pròxim diumenge. La candidata, de fet, ha llençat una petició explícita als presents: que cadascú d'ells convenci a tres indecisos de cara als comicis per, literalment, "fer possible el canvi".

psc reus

Últim acte d'ERC a Cal Massó

Esquerra ha tret pit de la gestió que han fet en l’actual govern. Des de la reobertura del dispensari del barri Gaudí, passant pels pressupostos participatius, el pla de reactivació durant la pandèmia i la cultura. També han fet gala de la tasca empleada tant al PAM com al Reus Horitzó 32. Montserrat Flores, Joan Anton Verge, Maria Pascual, Òscar Subirats, Meritxell Barberà i Daniel Recasens, els principals números de la llista de Llauradó, han arrancat l'acte amb diversos parlaments. 

Després de prop d'una hora d'acte, l'alcaldable Noemí Llauradó ha demanat el seu vot al centenar d'assistents a l'acte final de campanya d'ERC, que s'ha celebrat a Cal Massó. Pluja d'aplaudiments per la republicana, que vol ser la primera alcaldessa de Reus a partir de diumenge.

erc reus

El Palau d'Esports, l'escenari triat per ARA Reus

ARA Reus ha optat per celebrar el seu acte de final de campanya al Palau d'Esports del Reus Deportiu. "Sempre he volgut sentir què viu un jugador d'hoquei en sortir a la pista", ha expressat el mateix candidat municipalista, Daniel Rubio. L'acte ha començat amb un seguit de vídeos, amb el format de la plataforma TikTok, que han recollit les propostes principals del partit, i el perfil de les deu primeres candidatures.

Alhora, el presentador de l'acte ha anat connectant en directe amb Rubio, que ha retransmès els darrers passos dels '1.000 km per a tu' des de les instal·lacions del mateix club on s'estava fent l'acte final. Un cop tots els candidats han estat a lloc, l'alcaldable, sobre l'escenari i amb més de 700 cadires plenes, ha explicat el present i el futur de la ciutat, a través de la seva mirada. Un darrer míting dels municipalistes que ha acabat, com no podia ser d'altra manera, demanant el vot als assistents.

ara reus

El final de campanya de la CUP, al Casal Despertaferro

La CUP per la seva banda ha optat per un acte de fi de campanya festiu i popular amb un sopar i un concert del grup Pa Torrat. Un acte que havia de fer-se a la plaça Patacada, però com la majoria dels altres esdeveniments electorals previstos per aquest dijous, s'ha hagut de desplaçar per la pluja.

El Casal Despertaferro ha estat doncs l'escenari de l'acte de la CUP on també hi ha hagut parlaments de Mònica Pàmies, candidata a l'alcaldia de la CUP a Reus i també Arnau Martí, número dos de la llista. Ambdós han demanat, com no podia ser d'una altra manera, el vot per a la Candidatura d'Unitat Popular de la capital del Baix Camp de cara als comicis de diumenge.

Paraules clau:

Notícies relacionades