Back to top

Baralla interna al Club Nàutic de Cambrils

Els socis que han promogut la moció de censura es defensen de les acusacions de la junta directiva.
Port

La baralla interna del Club Nàutic ha flotat fins a la superfície. Després de la presentació d'una moció de censura, una part dels socis de l'entitat cambrilenca han desmentit el fet que es tracti de socis que tinguin tractes de favor. 

De fet, insisteixen que les desavinences venen de lluny, sent la compra del travelift -una grua motoritzada- la punta de l'iceberg. El servei del varador, així com la inactivitat del restaurant del nàutic i del Barlovento o la manca d'informació sobre la fase 3 de les obres a les instal·lacions del club són la resta de pedres a la sabata que han portat a un sector dels socis a presentar una moció de censura a l'entitat. És el primer cop en la història del Club Nàutic que s'utilitza aquesta eina, amb la voluntat de resoldre el canvi de rumb que no acaba d'agradar als socis que han motivat aquesta moció de censura. 

Segons ha pogut saber Canal Reus, un centenar de socis han donat suport al document, que ara està sent estudiat per tal de ser validat. A partir d'aquí, existeix un període de vint dies en què es constituirà una mesa per seguir endavant amb el procés. Si tot segueix endavant, està previst que en una assemblea extraordinària es voti aquesta moció de censura, que hauria de comptar amb dues terceres parts del vot per ser superada. De moment, la burocràcia fa que no hi hagi més remei que  esperar per conèixer més detalls de tot plegat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades