Back to top

Un Barça efectiu s’emporta el tercer partit

El Reus s’ho jugarà tot aquest diumenge al Palau. Avui, l’encert blaugrana ha decantat la balança.

Primera part de respecte entre Reus i Barça. Després de la pluja de gols que ens havien acostumat en els dos partits a Barcelona, els primers vint-i-cinc minuts han tingut ocasions comptades d’ambdós equips. Quan faltaven menys de dos minuts pel final, Sergi Aragonès ha provocat una falta directa que Marc Julià no ha marcat.

Poc després, un xut de Matías Pascual ha impactat al casc de Càndid Ballart i li ha provocat una ferida que l’ha obligat a retirar-se del partit. En la jugada posterior, un xut mossegat de Pascual ha estat aprofitat per Pau Bargalló, que ha marcat l’únic gol del primer temps (0-1). Avui, les defenses s’han imposat a l’atac en un duel on el Palau i l’afició han estat empenyent a l’equip en tot moment

L’efectivitat culer, clau

La dinàmica del partit no ha canviat, i a la represa els dos equips han continuat topant amb les defenses contràries. Sense la necessitat de ser superior, el Barça ha fet gala de la seva efectivitat: dos gols gairebé consecutius d’Hélder Nunes ha deixat el duel encarrilat pels blaugranes (0-3). 

D’aquesta manera, diumenge (20:30 h, al Palau d’Esports) el Reus ha de guanyar tant sí com no per no acomiadar-se de la temporada. O caixa o faixa. 

Paraules clau:

Notícies relacionades