Back to top

El barranc del Pedret serà arranjat per l'ACA i l'Ajuntament

L'Agència Catalana de l'Aigua i l'Ajuntament de Reus han arribat a un acord a l'hora d'arranjar el barranc del Pedret, després que els últims temporals hagi comportat destrosses en aquest espai. Per evitar nous inconvenients provocats per les pluges, ara, s'hi realitzaran uns treballs específics.

Els últims aiguats del 2020 i 2019 van afectar al conjunt de la demarcació i en alguns casos, encara a dia d'avui es poden observar les conseqüències. És el cas del barranc del Pedret de Reus, que s'arranjarà properament després d'un acord amb l'Agència Catalana de l'Aigua. En aquella ocasió, l'aiguat va provocar que les pedres col•locades a la llera de la riera es desplacessin fins al pont, on actualment hi ha el perill que taponin aquesta sortida. Properament s'iniciaran uns treballs d'arranjament que haurien de començar aquest any i finalitzar el següent.

Més enllà dels perills que comporta un mal estat del barranc en cas de temporal, els veïns lamenten que històricament aquest espai ha acumulat nombroses molèsties, entre les quals destaca l'elevat nombre de mosquits que s'acumulen a causa de les llacunes que es formen en aquesta zona. Ara, les obres han de posar fi a tota aquesta problemàtica i alhora, garanteixi la seguretat dels habitants d'aquesta zona de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades