Back to top

El barri del Carme inaugura el 'Pepitu de l'Arena' a les seves festes

La presentació del gegant, en memòria de l'activista Josep Cases, ha coincidit amb la inauguració de les festes del barri que s'allargaran fins al 17 de juliol.

Alegria i rauxa al barri del Carme en unes festes més que esperades pels veïns de la zona. Aprofitant l'esdeveniment, el barri ha presentat el seu nou gegant, el 'Pepitu de l'Arena', que homenatja l'activista Josep Cases. Per fer-lo,  el seu creador, el vallenc Sergi Iglesias, s'ha inspirat a través d'un arxiu fotogràfic dels veïns dels anys 50.

Inauguració i pregó de les festes del barri

Un inici de festes que ha tingut lloc al pàrquing del carrer Sant Benet i que ha comptat amb el pregó del director de l'Institut Baix Camp, Josep Lluís Queralt i les ballades de la Colla Gegantera dels Alegres. Les festes del barri s'allargaran fins al dissabte 17 de juliol.

Festes del barri del Carme

Actes suspesos a causa de la covid

L'alta incidència de coronavirus a la ciutat ha comportat que les festes no es puguin realitzar tal com s'havien previst. Els actes que s'han hagut de cancel•lar són la cercavila, un pica-pica, un vermut popular, un sopar i la processó de la imatge de la Verge del Carme, acte central de les festes.

Paraules clau:

Notícies relacionades