Back to top

"El barri del Carrilet és molt més que el Mercat del Carrilet"

Noemí Llauradó exposa la seva proposta per culminar la transformació endegada durant aquest mandat. És la darrera de les entrevistes del cicle que Canal Reus ha dut a terme aquesta setmana.

Noemí Llauradó es presenta com a candidata d'Esquerra Republicana per tercer cop consecutiu. La tercera és la bona i està convençuda que aquest cop assolirà la victòria definitiva: "No contemplo cap escenari en el qual no sigui alcaldessa de la ciutat", assegura. 

L'actual vicealcaldessa ha repassat les principals fites del mandat i ha defensat l'acció del seu partit com a líder de regidories clau per al desenvolupament de la ciutat. Considera que s'ha iniciat una transformació i que ara cal culminar-la. Ha parlat de les noves centralitats que ha definit com "espais de la ciutat on es pugui viure en 15 minuts i on hi hagi des d'habitatge, serveis i espais públics" i també de la necessitat de crear noves zones verdes. 

El tema recurrent durant aquesta campanya està sent el Mercat del Carrilet. Llauradó defensa que el mercat es mou, però que hi haurà un punt de venda de producte fresc al barri, a la nau adquirida per l'Ajuntament al bell mig de la rambla. Considera que s'ha escoltat els veïns i veïnes amb el procés de participació ciutadana per reformular la zona i assegura que "el barri del Carrilet és molt més que el Mercat del Carrilet" i defensa que vol solucionar en global els problemes que viu la zona. 

Paraules clau:

Notícies relacionades