Back to top

El Barri Montserrat pateix un seguit d'actes delictius

Han entrat a robar al bar del carrer dels Pirineus i a una carnissseria. També han intentat entrar en una casa on no viu ningú.
Porta forçada

Malgrat que els actes delictius han disminuït al conjunt de l'estat a causa del confinament, els veïns del Barri Montserrat de Reus alerten d'una onada de robatoris als seus carrers.

De fet, uns lladres han entrat a robar a dos dels seus establiments durant aquesta setmana: a un bar i a una carnisseria. Des del barri expliquen que només es van emportar botelles del bar ja que els propietaris havien retirat la caixa de diners abans de tancar l'establiment a causa de l'Estat d'Alarma.

Delictes al barri Montserrat

Forcen l'entrada d'una casa

L'últim incident ha tingut lloc aquesta setmana també quan uns individus han intentat entrar en una casa on no viu ningú. Els veïns temen que els actes delictius vagin a més.

Més presència policial

Tot i aquests incidents, Martínez remarca que és un barri tranquil. Igualment, comenta que ja fa mesos que no tenen la mateixa vigilància policial que abans i que, com a conseqüència, ha desembocat en aquesta onada de robatoris. Per això, reclamen a l'Ajuntament reusenc més presència policial i un major grau de visibilitat dels agents.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades