Back to top

Bart Iaccarino deixa de ser entrenador dels Reus Imperials

El fins ara entrenador del primer equip dels Reus Imperials, Bart Iaccarino abandona el club per iniciar un nou projecte a Itàlia. El "coach" torna al seu país d'origen deixant a Reus un llegat molt valuós: la primera escola de futbol americà del Baix Camp que ja compta a dia d'avui amb més de 52 nens al planter.
Bart Iaccarino a un entrenament

Va arribar a Reus l'any 2005 com a jugador i al 2012 va iniciar un dels projectes més ambiciosos dels Reus Imperials. Bart Iaccarino és el fundador de l'única escola de futbol americà del Baix Camp, la qual disposa ara mateix de 52 nens.

Ara, el també entrenador del primer equip blanc-i-verd abandona el club per iniciar un nou projecte. Marxa a Itàlia, el seu país d'origen, després d'haver acceptat una oferta que el portarà lluny de l'equip reusenc. Segons afirma el club, per a ell és un salt molt important tan personal com professional.

Amb la seva decisió a l'entitat li manca ara un entrenador per al primer equip. Va ser el mateix Iaccarino qui va transportar als Reus Imperials a la màxima divisió estatal de futbol americà i va fer arribar al conjunt a disputar la final contra els Badalona Dracs.

El club ha assegurat a Canal Reus Televisió que la gran projecció que mostra l'equip no davallarà amb la marxa de Iaccarino el qual de ben segur s'emporta al cor la ciutat de Reus. La directiva dels Imperials comprèn que "davant aquesta nova oportunitat que se li presenta, i que li permet fer un pas més en la seva carrera en el futbol americà", no hi poden fer res. 

El president del club, Jaume Agustench, assegura que "Marxa un gran entrenador i una gran persona. Bart sempre tindrà les portes obertes d'aquest club".

Notícies relacionades