Back to top

El Bartrina es converteix en un laboratori creatiu

Bartrina Territori Creatiu és el nou projecte d'experimentació, creació i formació d'arts en viu de Reus però obert a artistes d'arreu.

El teatre Bartrina de Reus és el punt neuràlgic del nou projecte que vol donar a conèixer i fer créixer el món de les arts en viu en totes les seves disciplines. Teatre, dansa, circ, música juntament amb arts visuals i digitals és el que el Bartrina territori creatiu vol potenciar a través d'aquesta iniciativa que naixia l'any passat amb el cicle d'espectacles anomenat projecte Bartrina.

El seu objectiu és transformar el paradigma del teatre de la ciutat com a lloc d'exhibició cap a un espai de creació. El laboratori creatiu és el nom que rep aquest nou espai i que suposarà un lloc de trobada horitzontal i autogestionat de confluència entre artistes d'arreu i de diferents companyies per a posar en comú tant interessos com idees i formar-se a través de diversos tallers que organitzarà el mateix laboratori juntament amb el centre de lectura amb el mateix pressupost del teatre.

Primera producció de BTC

El primer treball escènic nascut del projecte BTC s'anomena "El primer pas" sota la direcció de Francesc Cerro- Ferran i es tracta d'una declaració d'intencions del projecte. El segell BTC vol ser un teixit escènic compromès, de caràcter social, de denúncia, feminista i compromès amb la gent i el moment actual. L'obra s'estrenarà el pròxim 3 de desembre al mateix Bartrina.

Paraules clau:

Notícies relacionades