Back to top

El Bartrina programa escena social per remoure consciències

Joan Masdéu, Pepa Plana, el Mag Lari o la Sala Trono són alguns dels noms forts d'aquest primer semestre del 2022.

Aquest divendres el Teatre Bartrina ha presentat la programació amb vista el primer semestre del 2022. La gran majoria de propostes artístiques, teatrals i musicals s'emmarquen en el teatre social i el discurs reivindicatiu des de diverses òptiques. Una voluntat de l'equipament de convertir-se en referent de les problemàtiques actuals.

Entre altres el principal objectiu és el de cridar l'atenció dels més joves i incorporar-los al públic estable del teatre. El Bartrina programa per aquest 2022 diverses obres i espectacles amb el discurs social de fons. Des del feminisme a la transsexualitat passant per les capacitats diverses, la inclusió i la transversalitat.

El discurs respon a una voluntat de confeccionar una proposta atractiva que remogui consciències i que utilitzi l'escena com a plató de les reflexions socials que es duen a terme actualment. Així ho explica el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Daniel Recasens, que insisteix a defensar que "el que és important és el que passa a l'escenari, de què es parla i què se'ns proposa, més enllà del que passa fora de l'escenari". 

Consulta aquí tota la programació

Més enllà de propostes com 'la motxilla de l'Ada' o 'Els àngels no tenen fills', el Bartrina acollirà la música de Joan Masdéu, la Soul Machine, les reflexions sempre interessants de Pepa Plana i la nova proposta de la Sala Trono, que s'estrenarà aviat a la Sala Becket. A més, però, també hi haurà temps per espectacles més lleugers, com el del Mag Lari.

Paraules clau:

Notícies relacionades