Back to top

El Basilisc ja té la seva rèplica de xocolata

La figura de Xocolata del Basilisc de Reus entra a formar part de la col•lecció de figures del seguici festiu de la ciutat que la Pastisseria Huguet elabora cada any. La presentació d'aquesta nova figura es va fer ahir a la tarda en una celebració on l'Estol del Basilisc no hi va faltar
basilisc

Queden poques setmanes per Setmana Santa i això significa que els aparadors de les pastisseries d'arreu s'omplen de figures de xocolata de totes les formes i temàtiques. A Reus però ja fa uns anys que la Pastisseria Huguet va començar a dissenyar figures del seguici festiu de la ciutat com la Mulassa, els nanos o els gegants. Enguany però ha estat el torn del Basilisc. La peça conté uns 400 grams de xocolata i la seva feina es laboriosa. En un motlle es fan 8 peces diferents que, un cop refredades, s'ajunten per formar la forma sencera.

La presentació de la figura s'ha fet en una celebració davant la mateixa pastisseria on l'Estol del Basilisc ha amenitzat la festa fent ballar l'element del seguici. La figura del Basilisc es pot adquirir a la mateixa pastisseria per 45€ i és de xocolata negra, però també es pot fer amb xocolata amb llet o xocolata blanca.

Paraules clau: