Back to top

El bàsquet del Pare Manyanet comença la temporada amb força

Enguany l'entitat destaca els 4 equips alevins que passen a competir amb la Federació Catalana de Bàsquet i el bon moment que passa el club pel que fa als equips sèniors. En total l'escola compta amb prop de 250 jugadors d'aquest esport, la meitat en categories femenines.
El bàsquet del Pare Manyanet comença la temporada amb força

 La secció de bàsquet de l''escola Pare Manyanet dóna el tret de sortida aquesta nova temporada amb prop de 250 esportistes de diverses categories que formen 24 equips, més de la meitat femenins. Des de fa dos anys l'entitat esportiva bat rècords pel que fa als conjunts de base, superant els inscrits dels equips dels més petits.

Juan Marc Jurado és coordinador de la secció de Bàsquet del Pare Manyanet i destaca que "som una escola que fomenta l'esport base i que si tu ens un diumenge a la tarda aquí el que veus són els equips del petitons".

L'entitat gaudeix d'un bon moment pel que fa a la diversitat de conjunts, tenint un equip sènior femení a 1a catalana i un sènior masculí a segona divisió d'aquesta mateixa competició. Per altra banda els jugadors juniors estan consolidats a nivell provincial i com a novetat d'enguany, els 4 equips alevins jugaran amb la Federació Catalana de Bàsquet, un gran salt per aquesta categoria.

Jurado afegeix que "actes com el d'avui són importants per sentir-se protagonista i sentiment de conjunt que tothom anem a un i som Bàsquet Manyanet Reus".

L'objectiu principal de l'entitat és seguir mantenint tots els inscrits per formar-los no només en el bàsquet, sinó fomentar també els valors d'escola que els representa.

Paraules clau:

Notícies relacionades