Back to top

BCN World tindria la seva primera licitació de part del Govern

Segons apareix al web de contractació pública de la Generalitat, l'Incasól ha licitat la redacció d'un projecte per urbanitzar les vies i accessos que contempla el Pla Director Urbanístic. El pressupost del contracte és de 229.295 euros i té una durada de sis mesos.
El president de l'Incasòl, Damià Calvet, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull

Onze dies després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, estampés la seva signatura en el document d'aprovació definitiva del Pla Director Urbanístic que regula BCN World, ja s'ha publicat la primera licitació del projecte.

Tal com es reflecteix al lloc web de contractació pública de la Generalitat, l'Incasól, el promotor del projecte, va licitar el passat 9 de gener, i per 229.295 euros, la redacció del document per urbanitzar la vialitat i els accessos a l'àmbit del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, on s'establiria el complex, tal com ho determina el planejament urbanístic.

Segons la informació sobre la licitació, el contracte té una durada de sis mesos. La data límit per a presentar ofertes acabava el 26 de gener i des de l'Incasòl asseguren que n'han rebut una vintena, que ara estan estudiant i seleccionant.

Paraules clau:

Notícies relacionades