Back to top

Ben tornat, Raúl Marín

El Reus Deportiu confirma el fitxatge del davanter qui signa fins a 2024.
Raúl Marín en un partit amb el Reus Deportiu

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Va ser un dels primers cants de sirena que es van escoltar al carrer Gaudí; Raúl Marín volia tornar a Catalunya després de dos anys militant a les files de l’Sporting de Lisboa, i el seu primer pensament va ser el Reus Deportiu, casa seva, equip que l’ha vist guanyar molts títols, entre ells una Copa d’Europa l’any 2017.

Tres nous fitxatges

Fitxa per dues temporades més dues més d’opcionals i serà una de les tres noves incorporacions del Reus Deportiu Miró per aquesta temporada 2020-2021, juntament amb Felipe Castro i Gerard Montes. També s'han confirmat les renovacions de Ferran Giménez i Romà Bancells.

Tota una vida de roig-i-negre

Marín va formar-se al club roig-i-negre i va jugar al FC Barcelona, a l’alaeshores Patín Alcodiam Salesiano (actual PAS Alcoi), a l’Igualada HC i al Club Patí Vilanova, per després tornar a la capital del Baix Camp.

L’any 2013 torna a l’entitat blaugrana, però aterra a Reus novament l’any 2015 on es converteix amb el màxim golejador de l’OK Lliga i campió de la Copa d’Europa. 

El reusenc va signar amb l’Sporting de Lisboa l’any 2018 on no ha tingut un paper molt rellevant a la pista fins al dia d’avui, que ja és jugador del Reus Deportiu altre cop.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades